Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

vrijdag 16 maart 2012

Thema reizen, week 2

Ook deze week stond weer in het thema reizen. Een goed voorbeeld hiervan is de weekpuzzel, deze week met allemaal landen. Je vindt 'm later in de tekst.


Deze week hebben we een gewerkt zonder al te veel bijzonderheden. Gewoon hard werken aan onze reken- taal en andere werkopdrachten. Uiteraard volgden we wel het thema reizen als rode draad in deze week.


Zo hebben we woensdag in de opdracht van het alfabet verschillende landen behandeld. We zijn hier behoorlijk goed in, zo kun je alle 48 landen die we verzonnen hebben terugvinden in de weekpuzzel. Je ziet het hiernaast staat. Door er op te klikken kun je het downloaden.


Helaas deze week even geen foto-opdracht, de camera is tijdelijk buiten gebruik...


Wel deze week uiteraard de computeropdracht gedaan waarbij er weer een tipje van de sluier is opgelicht wat betreft kamp. Zo wisten we al dat we naar Beekse Bergen zouden gaan en sinds deze week weten we dat we ook een schapenboerderij gaan bezoeken waar ze onder meer kaas maken van schapenmelk.
Vrijdag stond juf Ayfer bij ons in de groep omdat Jacquoline een vrije dag had. Ayfer is gaan koken met Abdi, Dominique en Daniel. Ze hebben mie gemaakt, lekker!


Tot volgende week weer,


Groetjes uit 1a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten