Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

maandag 12 september 2011

Groep 1a - Suikerfeestwinnaars!

Jawel, afgelopen week vond op de VSO Herenwaard de viering van het Suikerfeest plaats en daarbij heeft groep 1a goede zaken gedaan!

's Ochtends heeft de groep samen met juf Ayfer een schitterende taart in elkaar gezet voor de wedstrijd van het lekkerste en mooiste eten van de school.
In de groep is vervolgens door Beyza en Charie geoefend met een nummer van Justin Bieber. We vonden de act wat kaal en er konden wel wat dansers bij. Dat hebben Dominique en Michaelson vervolgens op zich genomen.

Rond het middaguur hebben we heerlijk gegeten van alles wat er door de leerlingen is meegenomen. Ook de leerlingen van groep 1a hadden erg veel lekkernijen bij. De taart viel meteen goed in de smaak en was snel op.

Na het eten vond de playbackshow plaats en 1a mocht beginnen. Gelijk lieten zij het beste van zichzelf zien en maakten er een gave show van. De jury was zo onder de indruk dat we beloond werden met de 1e plaats, de beste act van de a-groepen!

Ook onze geweldige taart werd beloond. Door de vakjury werd onze taart als beste mooiste en lekkerste gerecht van de a-groepen gekozen!

Twee keer de eerste plaats voor deze groep, helemaal top!

Groetjes uit groep 1a.

p.s. dinsdag 13 september houdt de VSO Herenwaard voor ouders en verzorgers zijn kennismakingsavond. Voor groep 1a is dit op de van Wijngaardenlaan 1. Graag tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten