Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

donderdag 29 september 2011

Verkeer & Herfst

Wat een volle week hebben wij als groep 1a weer achter de rug zeg. We werken keihard, maar doen daarentegen ook erg veel leuke dingen.

Dinsdag bijvoorbeeld, hebben we met de groep twee uitstapjes op één dag gemaakt. Eerst zijn we met de tram naar Plaswijckpark gegaan. Hiervoor moesten we midden in de stad overstappen.
In het park kregen we in de verkeerstuin een les over het verkeer. Maandag hadden we met meester Marcel al voor het verkeer als woord van de week gekozen, dus dat kwam goed uit.
Met skelters, fietsen en lopend hebben we de les gedaan. We hebben hier vooral veel voorrangsregels geleerd. Op de foto zie je onze groep (en die van 2a met wie we samen gingen) in actie.


Gelijk na deze les zijn we de bus in gegaan om bij station Noord over te stappen op de tram. We gingen op weg naar een museumles over de politie. Allemaal oude verzamelingen van de politie zijn we tegengekomen. De ruimte was misschien wat klein, we hebben wel weer veel kunnen leren. Vooral op de motor zitten op het eind was gaaf.


Deze week was ook de eerste week van de herfst. Dat kunnen we op de van Wijngaardenlaan goed merken, want er staan mooie kastanjebomen op ons plein. Speciaal voor Nieuws uit de Natuur hebben we een foto gemaakt van een paddenstoel. Deze hebben we ingezonden voor de wedstrijd. Je ziet de foto hiernaast.


Op datzelfde plein vermaken we ons deze week prima. Dat komt natuurlijk doordat het deze week erg lekker weer is. De jongens wisten een hut uit de grond te stampen en de meiden weten gewoon heerlijk te relaxen. Dat mag ook wel in zo'n week waarin we keihard werken.


Morgen hebben we nog zo'n mooie en vooral lekkere beloning; we gaan ontbijten bij de Hema in de Keizerswaard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten