Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

vrijdag 13 januari 2012

2012!

Iedereen is gezond en wel terug van vakantie en we zijn met de klas in 2012 begonnen aan het tweede deel van het schooljaar.

Hiermee startte ook een nieuw thema, namelijk 'seizoenen'. In dit seizoen (winter) zit onder meer Valentijn, maar ook het voorjaar een Pasen.

Dinsdag hebben we het jaar ontzettend leuk en origineel begonnen want er was een workshop van Circus Rotjeknor voor ons.
Meester Bauke van het circus liet ons zien waarmee je allemaal kan jongleren en hij kan het vreselijk goed! Iedereen vond sowieso een onderdeel leuk en dus konden we allemaal aan de slag. We pakten alles best snel op.
We konden jongleren met balletjes, kegels, ringen, doekjes. Balanceren op een bal of op een koord. Werken met een diabolo en met dansstokken. Veel he!

Woensdag hebben we met de les van meten en wegen weer iets leuks gedaan.
Nu gingen we lichaamsdelen opmeten, zoals onze oren, voeten, benen, enz. Hier zie je wat foto's van deze les toen we er mee bezig waren.

Ook is er weer een groep de straat opgegaan met de camera en de opdracht was dit keer om 10 foto's te schieten van dingen die de kleur wit hebben. Je ziet het resultaat hieronder.



Donderdag stond er weer een nieuwe computeropdracht voor ons klaar. Je ziet hier een groepje bezig met de opdracht. Ze hebben een foto in een email gezet en antwoorden op vragen opgezocht.

Op vrijdag hebben we het eens andersom gedaan. De juf bleef in de klas en de meester ging koken met een groepje. Kaylee, Andy, Rafie en Michaelson hebben een heerlijke 'Pasta alla grupo uno' in elkaar gezet!

Tot volgende week!

Groetjes van groep 1a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten