Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

vrijdag 23 december 2011

Kerstmis 2011

Wow, wat een feest! We hebben het dak van de school eraf laten gaan met ons optreden!

Deze week was de week van het Kerstfeest op de Herenwaard. De hele week stond dus in het teken van de Kerstviering en het oud en nieuw. Oud en Nieuw was dus ook het Woord van de Week waar we mee aan de slag zijn gegaan. We hebben vele woorden verzonnen die in een puzzel verwerkt zijn. Ook is er uiteraard weer de straat opgegaan om met de camera plaatjes te schieten, dit maal 6x Kerst. Hieronder zie je de foto's:


Verder was het vooral veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen. De hele week hebben we keihard ons best om onze act op de Kerstviering te kunnen vertonen op de Herenwaard en donderdag was het dan zover.

Eerst hebben we heerlijk gegeten, iedereen had wat lekkers meegenomen. Zo stonden er bijvoorbeeld op tafel: kaasballen, pizza, cake, Pakistaanse rijst, gebakken banaan, baklava, gehaktballetjes, pasteitjes, kip, chocoladetaart, krentenbrood, fruitsalade, bladerdeeghapjes en als toetje nog een heerlijk softijsje. Dat was dus nog eens een multiculturele en vooral bijzonder lekkere Kerstmaaltijd. Hiernaast zie je er een foto van.

's Middags was het dan eindelijk zover. Na een leuk optreden van 1b en een act van de meesters en juffen was onze klas aan de beurt. En hoe!!! We speelden ontzettend goed. In het eerste gedeelte speelden we zo goed dat we verlegen waren dat iedereen het écht geloofde. Daarna onderbrak Dyon het stuk en konden we echt losgaan. De hele school swingde met ons mee, het was echt top. Ons optreden kun je hier online bekijken, maar daarvoor moet je even een mail sturen aan meester Tom (ictherenwaard@gmail.com). Je krijgt dan een mailtje met een code om te kijken.

Nu op vrijdag de week en het jaar afsluiten en kunnen wij al onze lezers het volgende nog zeggen:

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZELLIG 2012!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten