Groep 1a op Facebook!

Je vind groep 1a nu ook op Facebook. www.facebook.com/groep1a Vind ons leuk op Facebook:

vrijdag 10 februari 2012

Warme Truiendag 2012

Deze week hebben we met de klas (en heel de school) meegedaan aan de Warme Truiendag 2012. Je leest hieronder meer er over.


Eerst hebben we uiteraard het Woord van de Week besproken en dat ging deze week over de schooldisco. Uiteraard wisten we er veel over. Echter ging de alfabet-opdracht van woensdag over Valentijn. Dit is pas volgende week dinsdag, maar is natuurlijk het thema van de disco!

Vorige week kregen we van juf Diddy Meet3iDee; een lespakket waarmee je een eigen dorp kunt bouwen door te vouwen. Hierna kun je er prima opdrachten mee doen die met meten te maken hebben.
In de klas zijn we er op dinsdag gelijk hard mee aan de slag gegaan. Je ziet hiernaast op de eerste foto dat we het in elkaar aan het knutselen zijn. Dit was op dinsdag. In deze les zat het vouwen van een boerderij, een schuur en huisjes.
Op de tweede foto zie je ons tijdens de les van woensdag waarin we alles opmeten. De lengte, de breedte en de hoogte van alle gebouwen. Volgende week gaan we ermee door en vouwen we onder andere een brug en een vrachtwagen.


Vrijdag was het dan Warme Truiendag 2012
De hele school deed er aan mee. 
Een foto ervan zie je op onze Facebook-pagina
Ga er heen en vind ons leuk! 
Je ziet vaak nieuwe foto's op deze pagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten